Skip links

Valikko

Yhdistyksen jäsenenä voit vaikuttaa

Liittymällä Suomen Romaniyhdistyksen jäseneksi voit lisätä yhdistyksen painoarvoa romaniväestön edunvalvojana. Yhdistys huolehtii siitä, että romaniväestön ääni kuuluu yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa.

Yhdistyksen mielipide kuuluu paremmin kuin yksittäisen ihmisen. Mitä enemmän yhdistyksellä on jäseniä, sitä suurempi on joukkovoima yhdistyksen takana.

Suomen Romaniyhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, mikä tarkoittaa sitä, että se ei ole sidoksissa mihinkään tiettyyn puolueeseen tai hengelliseen yhteisöön. Yhdistyksen toiminta on kuitenkin poliittista, mikä tarkoittaa sitä, että yhdistyksen tehtävänä on vaikuttaa romaniväestöä koskevaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Toiminnallaan Suomen Romaniyhdistys edistää demokratiaa, valvoo romaniväestön etuja, esittää yhteiskunnallisia uudistuksia ja tuo esille romaniväestön tarpeet ja toiveet.

Suomen Romaniyhdistys pyrkii vaikuttamaan poliittisiin päätöksiin eri keinoin. Yhdistys tunnetaan hyvin ja lainsäätäjät pyytävät siltä lausuntoja romaniväestöä koskeviin lainvalmisteluprosesseihin. Yhdistys myös tekee oma-aloitteisesti ehdotuksia ja aloitteita päättäjille. Lisäksi yhdistys vaikuttaa päättäjiin median kautta.

Näin liityt jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi yksinkertaisesti lähettämällä sähköpostiviestin, jossa kerrot nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Viesti lähetetään osoitteeseen info@suomenromaniyhdistys.fi.

Maksa jäsenmaksu 20 €/vuosi yhdistyksen pankkitilille FI08 8000 1002 1958 90.

Hallitus päättää yhdistyksen uusista jäsenistä, jonka jälkeen antamasi henkilötiedot liitetään yhdistyksen jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteriä tarvitaan, jotta voimme tiedottaa yhdistyksen kokouksista, ajankohtaisista asioista ja lähettää jäsenmaksulaskuja. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja pidämme huolta tietoturvasta. Jäsenellä on aina oikeus tarkistaa ja muuttaa omia tietojaan, sekä oikeus irtisanoa jäsenyys, jolloin kaikki henkilötiedot poistetaan jäsenrekisteristä kokonaan. Tietosuoja-asioista kerrotaan tarkemmin jäsenrekisterin tietosuojaselosteessa.

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme käyttökokemusta ja tarjotaksemme sinulle kiinnostavaa sisältöä. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.